Siirry suoraan sisältöön
Home » Blogi » Verkkosivujen hinta vs ominaisuudet

Verkkosivujen hinta vs ominaisuudet

Verkkosivujen hinta muodostuu monesta tekijästä.

Onko suunnitelmissasi verkkosivut yrityksellesi? Onko brändisi, verkkosivusi tai logosi päivityksen tarpeessa? Meihin voit ottaa yhteyttä tarvitsemasi palvelun koosta riippumatta. Hintahaarukka on suhteellisen laaja. Toteutustapa vaikuttaa siihen, millaiseksi verkkosivujen hinta lopunperin muodostuu. Siihen vaikuttavat myös monet eri tekijät sekä se, kuinka paljon erilaisia ominaisuuksia siihen haluat. Se on saman tyyppistä valitsemista kuin autoon erilaiset lisävarusteet. Mitä enemmän niitä on, sitä enemmän hintaa tulee. Tämä sama pätee myös verkkosivujen rakentamisessa.

Miten verkkosivujen hinta muodostuu?

Nettisivuilta vaaditaan tänä päivänä paljon, sillä kilpailu on kovaa. Sivun käyttäjäystävällisyys on ehdottoman tärkeää, jotta sivulla kävijät saavat positiivisen kokemuksen siellä vierailusta. Huolellisesti suunniteltu, toimiva ja käyttäjäystävällinen sivusto jää mieleen. Nykyaikana yrityksen nettisivut ovat todella tärkeässä roolissa yrityksen imagon luomisessa ja niiden suunnitteluun kannattaa panostaa. Myös vanhat nettisivut voidaan uudistaa vastaamaan tätä päivää ja samalla raikastaa brändin ilmettä. Hintaa tärkeämpää on kuitenkin miettiä se, millaiset sivut palvelevat yritystäsi kaikkein parhaiten.

Hyvin yksinkertaisten nettisivujen suunnittelu hinta ei nouse kovin korkeaksi. Esimerkiksi one page -ratkaisu sopii tilanteessa, jossa palveluja tai tuotteita ei ole montaa ja kaikki mahtuu yhdelle pitkälle sivulle. Jos taas tarve on huomattavasti kattavampi, tuotteita on enemmän tai haluat selkeyttää asiakkaille asioita tarkemmin jo sivuilla, ratkaisu on laajempi ja hinta myös kasvaa sen mukaisesti. On kuitenkin muistettava, että hyvä nettisivu maksaa varmasti itsensä takaisin hyvin nopeasti, mikäli asiakkaat innostuvat ja kauppa käy.

Sisältöä sivuille

Hyvä sisällöntuotanto tekee sivuistasi houkuttelevat. Voit itse laatia tekstin, mutta ammattilainen varmistaa, että se on houkuttelevaa. Graafista suunnittelua ei ohiteta olan kohautuksella, koska visuaalisella ilmeellä on suuri merkitys. Kuvien laadukkuus on aina plussaa ja ammattilaisen käsissä niistä tulee täydellisiä. Tekninen toteutus on hyvä huomioida. Sivujen pitää toimia nopeasti, mutta myös saada hakukoneissa näkyvyyttä. Ja mitä sanot väitteestä, että ammatikseen sivuja tekevällä on varsin hyvä näppituntuma siitä, mikä toimii ja millä saat näkyvyyttä sivuillesi?

Avainsanat:
Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen